Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Kylie en Jason doen het nog eens met elkaar

Het Australische celebrity-duo Kylie Minogue en Jason Donovan kruipen weer samen achter de microfoon. Ze willen beiden hulde brengen aan de beroemde Britse producers Stock, Aitken and Waterman, die van de twee eind jaren '80 wereldbekende ...
Het Australische celebrity-duo Kylie Minogue en Jason Donovan kruipen weer samen achter de microfoon. Ze willen beiden hulde brengen aan de beroemde Britse producers Stock, Aitken and Waterman, die van de twee eind jaren '80 wereldbekende muzieksterren maakten.

Kylie Minogue (als Charlene Ramsay) en Jason Donovan (als Scott Robinson) speelden beiden een rol in de Australische soap 'Neighbours'. Ze werden in het prille begin van hun carrière ook even een koppel en namen samen een duet op: de draak 'Especially For You'. Vreselijke zeemzoeterigheid of niet, het legde de twee geen windeieren. Er werden een miljoen exemplaren van de single verkocht en Kylie en Jason hadden meteen hun plek in de muziekwereld.

Rond Jason werd het daarna in Europa redelijk rustig, van Kylie hoorden we meer. Dezer dagen zit Jason Donovan in de opnames van de serie 'I Will Survive', een reeks in de stijl van 'Priscilla, Queen Of The Desert'. Die lopen af op vier juli en een week later zal hij present tekenen voor het 'Hit Factory Live'-concert in Hyde Park ter ere van Stock, Aitken and Waterman. En ja hoor, ze zullen er hun beruchte one-hit wonder (als duet dan toch) uit 1988 brengen.

"Ik denk dat we het niet eens hoeven te zingen", reageert Minogue. "Ik ben er zeker van dat het publiek het hele 'Neighbours'-huwelijk heeft meegemaakt en dat het dak erafgaat!"

Donovan (nu 44) zegt dat het hun eerste vertolking samen van de song zal zijn sinds hun optreden in het iconische 'Top Of The Pops'. "Het wordt fantastisch en spannend", vertrouwde hij de Daily Telegraph toe. Donovan is momenteel overigens weer 'hot'. Hij zit in de 'Superstar'-realityreeks van Andrew Lloyd Webber, waarin hij op zoek gaat naar hét zangtalent dat de rol van Jezus op zich mag nemen in een nieuwe productie van 'Jesus Christ Superstar'.

Het gelegenheidsduo zal in juli in goed jaren '80-gezelschap vertoeven, met Rick Astley, Bananarama, Steps, Pepsie and Shirlie, Dead Or Alive en 2 Unlimited.

16.06.2012 13:23:34
Bron: hln