Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Céline Dion geeft Kate Winslet koekje van eigen deeg

"Ik zou het beter niet zeggen, maar toch is het zo: Wanneer ik 'My Heart Will Go On' hoor, krijg ik zin om over te geven." Bij de release van 'Titanic 3D' vuurde actrice Kate Winslet met deze snijdende woorden een scherp verwijt af op Céline Dion ...
"Ik zou het beter niet zeggen, maar toch is het zo: Wanneer ik 'My Heart Will Go On' hoor, krijg ik zin om over te geven." Bij de release van 'Titanic 3D' vuurde actrice Kate Winslet met deze snijdende woorden een scherp verwijt af op Céline Dion die haar grootste hit scoorde met deze ballade. Enkele maanden later is de Canadese zangeres klaar om Winslet een koekje van eigen deeg te geven: "Als Kate al ziek wordt door er gewoon naar te luisteren, dan ben ik blij dat ze het liedje niet zelf gezongen heeft."

Toch een pijnlijke opmerking van de anders zo sympathieke Céline Dion, daar Kate Winslet het eigenlijk ooit zelf probeerde te maken als zangeres met haar dramatische song 'What If'. Gelukkig zei Céline Dion, die helemaal niet boos was op Kate om haar pikante opmerking, dit alleen maar om te lachen.
In de Amerikaanse televisieshow 'Today' gaf de 44-jarige zangeres zelfs toe dat de kans erin zit dat ze ooit ook zelf ziek wordt van haar wereldberoemde titelsong. "Als ik tel hoe vaak ik het liedje gezongen heb, ga ik misschien ook zelf overgeven", bekende Dion spottend.

Al is de zangeres vooral dankbaar dat ze ooit de kans kreeg om vereeuwigd te worden met een liedje. "My Heart Will Go On heeft me de mogelijkheid gegeven om voor altijd geassocieerd te worden met een van de grootste filmklassiekers, die trouwens nog altijd leeft."

05.06.2012 23:09:42
Bron: hln