Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Adele bekent: Ik droeg 4 Spanx op de Grammy's

Hoewel Adele doorgaans eerder verlegen is en zelden openhartige interviews geeft, sprak ze in NBC's 'Today Show' toch vrij over roem en roddels.
Hoewel Adele doorgaans eerder verlegen is en zelden openhartige interviews geeft, sprak ze in NBC's 'Today Show' toch vrij over roem en roddels. Als een van de grootste en best verkopende vrouwelijke artiesten ter wereld, beseft ze maar al te goed dat ze af en toe eens uit haar schulp moet kruipen om haar fans toe te laten in haar wereld. Ze deed meteen een bekentenis van formaat: "Ik droeg zeker drie of vier figuurcorrigerende onderbroeken over elkaar op de Grammy's". Adele zag er schitterend uit die avond, maar ook opvallend slanker dan anders.

"Ik had eigenlijk een andere jurk speciaal laten ontwerpen, maar door het korset ben ik flauwgevallen. Toen dacht ik: "Dit kan ik toch echt niet dragen", dus ben ik voor iets anders gegaan met 3 of 4 paar Spanx eronder. Voor ik op het podium ging, heb ik er wel enkele uitgedaan", getuigt Adele. Gelukkig maar, anders was zingen (en ademen) vermoedelijk niet zo eenvoudig geweest.

De laatste tijd is ze er echter in geslaagd wat weg te blijven uit de publieke belangsteling. Zo liep ze zelf door het hartje van Londen zonder gezien te worden. "Een tijdje terug liep ik door Trafalgar Square in pyjamastijl én in kleur, terwijl ik anders altijd in het zwart gekleed ben. Ik had een felgroene jas aan, kleine roze pumps en een trainingsbroek met bloemenprint. Ik was behoorlijk stressy, maar had gelukkig een gigantische paraplu boven mijn hoofd", vertelt Adele.

05.06.2012 13:18:36
Bron: hln