Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady Gaga: "Ik word graag gedomineerd in bed"

Nu 's werelds meest excentrieke zangeres weer vrijgezel is na haar breuk met acteur Taylor Kinney, vindt Lady Gaga blijkbaar dat de tijd rijp is om enkele seksuele voorkeuren prijs te geven.
Nu 's werelds meest excentrieke zangeres weer vrijgezel is na haar breuk met acteur Taylor Kinney, vindt Lady Gaga blijkbaar dat de tijd rijp is om enkele seksuele voorkeuren prijs te geven. Daarnaast geeft de popdiva ook toe van niets in het leven meer bang te zijn dan van de liefde. Toch blijft ze op zoek gaan naar die ene persoon die ze graag ziet en met wie ze haar leven wil delen.

Acteur Taylor Kinney met wie La Gaga bijna een jaar samen was.
"Ik vind het leuk dat mijn partner me zegt wat ik moet doen in bed", geeft de zangeres toe. "Iedereen denkt dat ik een sexy popzangeres ben, en dat ben ik ook. Toch kon ik pas genieten van seks toen ik ouder was", gaat ze verder.

La Gaga deed deze uitspraken vlak nadat bekend raakte dat haar relatie met acteur Taylor Kinney op de klippen liep. De oorzaak van de breuk zou de drukke agenda zijn van de zangeres die nog tot volgend jaar non-stop op tournee is. Gaga en Kinney waren bijna een jaar samen.

07.05.2012 16:41:23
Bron: hln