Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Wat als Madonna president zou worden?

Madonna vindt zichzelf de onbetwiste Queen of Pop, maar blijkbaar zit er ook ergens een president in haar verborgen.
Madonna vindt zichzelf de onbetwiste Queen of Pop, maar blijkbaar zit er ook ergens een president in haar verborgen. Tijdens een chatsessie met de fans op haar Facebookpagina vertelde ze wat er in Amerika zou veranderen als zij het voor het zeggen zou hebben.

"Als ik dit land mag leiden, zou ik eerst en vooral al het geld voor defensie uitgeven aan onderwijs. Leerkrachten moeten meer loon krijgen, schandalig gewoon hoe laag hun inkomen is", klonk het.

Madonna beloofde ook dat homohuwelijken groen licht zouden krijgen. En tenslotte zou ze wat regeltjes voor zichzelf bedenken, zodat ook jeugdige tieners haar videoclips kunnen bekijken. Bij haar nieuwste hit 'Girl Gone Wild' geldt er immers een minimale leeftijdsgrens van 18 jaar.

"Er zouden geen limieten zijn voor mijn video's, nooit", aldus Madge. "Ik moet wel de wilde meid uithangen, hoe moet ik dat doen als ik niet eens mag kronkelen?"

Madge trok ook haar stoute schoenen aan en solliciteerde openlijk naar een samenwerking met Quentin Tarantino. "Voor mijn nieuwe hit heb ik al een heel scenario bedacht in een motelkamer. Het enige wat hij moet doen, is opdagen met een camera."

27.03.2012 11:13:38
Bron: hln