Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Kylie Minogue en Will Smith mogen olympische vlam dragen

Kylie Minogue en Will Smith zijn uitverkoren om de olympische vlam te dragen. Ook andere vedetten als Jackie Chan en Pele zullen hun steentje bijdragen in aanloop naar de Spelen.
Kylie Minogue en Will Smith zijn uitverkoren om de olympische vlam te dragen. Ook andere vedetten als Jackie Chan en Pele zullen hun steentje bijdragen in aanloop naar de Spelen. "Dit is een van de grootste gebeurtenissen die Groot-Brittanniƫ ooit zal kennen", aldus een bron in de Daily Mirror. "En zoiets verdient uiteraard de aanwezigheid van de allergrootste sterren. We hebben mensen nodig die culturele iconen zijn in hun eigen land om indruk te maken. Met dit soort ambassadeurs is succes verzekerd. De aflossing van de toorts zal een ongelooflijk hoogtepunt worden van de olympische campagne."

En daar stopt het nog niet: David Beckham hoopt immers van harte dat Victoria een comeback zal maken met haar Spice Girls en zo de Spelen op gang zal schieten. "Het is nogal een drukke meid", aldus 'Becks'. "Dit sportevent betekent heel veel voor mij, ik zou er haar dus graag bij hebben. Ik zal proberen om haar te overtuigen, maar ik kan niets beloven." Posh Spice en co hebben plannen in die richting echter al ontkend.

29.02.2012 00:18:23
Bron: hln