Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Vriend vraagt Adele ten huwelijk op verjaardag

Adele en Simon Konecki zijn nog maar drie maanden samen, maar de twee zouden nu al trouwplannen hebben.
dele en Simon Konecki zijn nog maar drie maanden samen, maar de twee zouden nu al trouwplannen hebben. De pas gescheiden Konecki zou zijn nieuwe vriendin op haar verjaardag in mei ten huwelijk vragen.

"Nadat Simon scheidde, dacht hij dat hij nooit meer de liefde zou vinden en gelukkig zou worden", vertelt een vriend van het koppel aan het Britse magazine Heat.

"Ze waren amper een week samen toen hij haar al vertelde dat hij van haar hield. Ze zeggen dat nu wel tien keer op een dag. Simon is zeker van zijn stuk en wil haar ten huwelijk vragen en hij hoopt dat hij dat op haar verjaardag kan doen. Hij wil haar mee op trip nemen en er zijn tijd voor nemen, maar het hangt natuurlijk allemaal af van haar werkschema."

Simon, die een vijfjarig dochtertje uit een vorig huwelijk heeft, trok zopas bij de 23-jarige zangeres. De twee wonen sinds kort samen in Adele's villia in de buurt van Brighton.

"Ze wonen sinds kort samen", voegt een andere kameraad toe. "Adele heeft zelfs al een kamer uitgekozen waar Simons dochtertje kan slapen wanneer ze op bezoek komt. Ze vinden hun normale leventje, thuis met hun honden, helemaal geweldig."

Adele is intussen vol lof over haar dertien jaar oudere vriend: "Hij is een prachtige kerel. Hij is trots op mij, maar het kan hem niks schelen wat ik doe of wat mensen van mij denken."

28.02.2012 23:16:41
Bron: hln