Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Posh: "Natuurlijk ben ik moe: ik heb 4 kinderen!"

Bakken kritiek kreeg ze over zich heen: dat ze er zo moe en mager uitzag bij de voorstelling van haar collectie in Londen.
Bakken kritiek kreeg ze over zich heen: dat ze er zo moe en mager uitzag bij de voorstelling van haar collectie in Londen. De speculaties vlogen meteen wild in het rond (depressief! ongelukkig! anorexia!), maar Victoria Beckham bijt van zich af: "Natuurlijk ben ik moe: ik heb vier kinderen. So what?!" Victoria lanceerde ook twee collecties op de modeweek van New York, opende haar goedkopere lijn en er moeten Oscarjurken gemaakt worden. Een mens zou van minder moe worden.

Ongelijk hadden de critici niet: bij de voorstelling van haar 'goedkopere' lijn Victoria, Victoria Beckham leek de ex-Spice Girl een wandelende geest.  Haar haar was dof, haar ogen kon ze nauwelijks openhouden en haar gezicht was bleek en ingevallen.

"Ik ga niet liegen, ik ben moe", bevestigt de mode-ontwerpster aan . "Harper slaapt helemaal niet goed, en dan waren er ook nog nachtelijke Skype-telefoontjes over de collecties."

"Net als iedereen andere moeder sta ik op voor mijn baby, en dat zou ik niet anders willen. Er loopt geen team van mensen rond dat alles voor me doet. Dus, ja, ik zie er moe uit, so what. Gun me wat ademruimte! Je kan er toch niet altijd op je best uit zien."

De geruchten dat ze ongelukkig zou zijn, vermorzelt ze meteen. "Als mensen willen zeggen dat ik doodongelukkig ben, laat ze maar. Dat ben ik echt niet. Ik heb gewoon veel hooi op mijn vork op dit moment!"

Dat is ook de reden waarom de reünie van de Spice Girls niet doorgaat: iedereen heeft te te druk met kinderen en de nieuwe carrière, er is geen tijd of energie om een retroreünie te plannen."

Niet alleen de korte nachten spelen Victoria parten, ook de uursverschillen helpen de zaken niet vooruit. Posh pendelt momenteel tussen Londen, New York en Los Angeles. Dat zal niet meteen veranderen: "We houden van ons huis in Engeland, maar LA is onze thuis nu."

Op de voorbije modeweek in New York stelde Victoria maar liefst twee complete herfstcollecties voor én ondertussen raakte bekend dat maar liefst drie topcelebs een Oscarjurk bij haar besteld hebben. Dat betekent overuren en met een baby van amper 8 maanden en drie opgroeiende jongens is dat lastig, zelfs als David het meeste overneemt.

Ondertussen is het ook modeweek in Londen, maar verwacht wordt dat Victoria zich niet veel zal laten zien. De Oscarjurken moeten nog afgewerkt worden en dat is een gloriemoment dat een ontwerper niet kan laten liggen.

21.02.2012 10:36:34
Bron: hln