Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Adele plaatst relatie eerst: 5 jaar muzikale pauze op komst

Wij keken alvast minstens zo verbaasd bij het horen van dit nieuws. Adele ging namelijk net aan de haal met maar liefst zes Grammy awards, maar zou ondanks haar overduidelijk succes een langdurige pauze inlassen om te werken aan haar relatie met Simon ...
Wij keken alvast minstens zo verbaasd bij het horen van dit nieuws. Adele ging namelijk net aan de haal met maar liefst zes Grammy awards, maar zou ondanks haar overduidelijk succes een langdurige pauze inlassen om te werken aan haar relatie met Simon Konecki.

Zo zou ze met de Amerikaanse Vogue gedeeld hebben dat haar carrière en relaties niet bepaald goed samengaan: "Ik kap ermee voor vier of vijf jaar. Als ik constant aan het werken ben, falen mijn relaties gewoon. Nu kan ik tenminste tijd nemen om een vrolijke plaat te maken, om verliefd en vooral gelukkig te zijn. Ik weet nog niet wat de plannen zijn. Misschien trouwen, kinderen krijgen, een moestuintje aanleggen, ...".

Het nieuws is best bevreemdend als je weet dat Adele nog maar pas haar comeback maakte tijdens de Grammy's na een hele tijd buiten strijd te zijn door een operatie aan haar stembanden. Ze zegt dat het herstel nooit zo vlot verlopen zou zijn zonder haar vriend Simon. "Hij is fantastisch en trots op mij, maar hij geeft geen moer om wat andere mensen denken. Hij zorgt voor mij en ik denk niet dat ik ooit door de revalidatie van mijn operatie was geraakt zonder hem", getuigt Adele.

Het Britse prijzenbeest deed tijdens het interview met Vogue echt haar eigen boekje open: "Ik hou best van een beetje drama en dat is eigenlijk geen goede eigenschap. Bij mij kan de wind heel snel keren. Ik heb misschien geen gespleten persoonlijkheid, maar ik ga soms vliegensvlug van "Oh my God, ik zie u graag" naar "Maakt dat ge verdomme weg zijt".

Ze gaat verder: "Daarna volgt de 'silent treatment', want erover praten vind ik maar moeilijk, zeker als ze dan vragen: "Wat heb ik toch gedaan?". Ik denk dat het vooral kwam door het feit dat ik vroeger wel vaker eentje te veel op had. Maar nu drink ik gelukkig niet meer".

Uiteraard was het niet allemaal negatief, want Adele kent zichzelf ook wat goede kenmerken toe: "Ik ben attent, ik zou alles doen voor mijn vriend, ik ben een echte keukenprinses én ik ben grappig. Bovendien heb ik zo goed als altijd zin in seks, wat denk ik toch maar weinig vrouwen hebben!".

15.02.2012 09:42:39
Bron: hln