Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé en Jay-Z verlaten ziekenhuis met Blue Ivy

Beyoncé Knowles en Jay-Z hebben het New Yorkse ziekenhuis Lenox Hill met baby Blue Ivy verlaten.
Beyoncé Knowles en Jay-Z hebben het New Yorkse ziekenhuis Lenox Hill met baby Blue Ivy verlaten. De kersverse ouders doen er alles aan om de veiligheid van hun spruit te garanderen. Het trio verliet het ziekenhuis in een zwarte bus met kogelwerende en geblindeerde ramen.

"Alles was tot in de puntjes geregeld, het leek wel een militaire bedoening", aldus een ooggetuige aan New York Daily News.

Volgens verschillende bronnen telde het showbizzkoppel meer dan 1.3 miljoen dollar neer om een hele verdieping van het ziekenhuis in te palmen.

Hoewel eerdere berichten spraken van een keizersnede, bevestigt het koppel dat baby Blue via de "natuurlijke weg" geboren werd.

Beyoncé en de rapper liet in een persmededeling weten dat ze in de wolken zijn met hun dochtertje: "Hallo hallo baby Blue! We zijn blij om de komst van onze prachtige dochter, Blue Ivy Carter, aan te kondigen. Ze werd geboren op zaterdag 7 januari 2012. Haar geboorte was erg emotioneel en verliep extreem vredig, we zijn in de zevende hemel. Ze kwam via de natuurlijke weg ter wereld en ze weegt 3,5 kilo. Het was de mooiste ervaring uit ons leven. We willen iedereen bedanken voor hun gebeden, wensen, liefde en steun."

11.01.2012 10:19:10
Bron: hln