Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé bevallen van dochter Blue Ivy Carter

Na veel speculaties is het nu toch echt zover: zangeres Beyoncé is gisteren in New York bevallen van een dochter.
Na veel speculaties is het nu toch echt zover: zangeres Beyoncé is gisteren in New York bevallen van een dochter. Dat melden de Amerikaanse websites TMZ en E!.

Volgens de websites is de naam van het meisje Blue Ivy Carter. Vader Jay-Z, die eigenlijk Shawn Carter heet, was erbij toen de baby door middel van een keizersnede ter wereld kwam.

De New York Daily News laat verder weten dat de zangeres sinds vrijdag in het ziekenhuis was opgenomen, onder de naam Ingrid Jackson. Beyoncé en haar echtgenoot, rapper Jay-Z, hadden de volledige vierde verdieping gehuurd voor een bedrag van 1,3 miljoen dollar. Reeds gisteravond kwamen verschillende fans aandraven met cadeautjes voor de ster.

Zangeres Rihanna feliciteerde de ouders al via Twitter: 'Welkom op deze wereld prinses Carter! Liefs van tante Rih', schrijft ze. Ook platenbaas Russell Simmons bracht via Twitter zijn felicitaties over aan het stel.

Beyoncé maakte in augustus bekend dat ze zwanger was, tijdens de MTV Video Music Awards. Na haar onthulling werd het record van 8868 tweets per seconde gevestigd, meldde Twitter. Het vorige record stond op 7196 tweets per seconde.

Beyoncé en Jay-Z trouwden drie jaar geleden in New York. De twee hebben sinds 2002 een relatie, maar zijn hier nooit erg openhartig over geweest.

09.01.2012 12:35:48
Bron: hln