Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Sinéad O'Connor verzoent zich met echtgenoot

Op 8 december trouwde Sinéad O'Connor in Las Vegas met de Ier Barry Herridge, die ze slechts enkele weken eerder via een chatsessie had leren kennen.
Op 8 december trouwde Sinéad O'Connor in Las Vegas met de Ier Barry Herridge, die ze slechts enkele weken eerder via een chatsessie had leren kennen. Zestien dagen later gingen de twee al uit elkaar, officieel wegens "immense druk van buitenaf". Maar nu zijn Sinéad en Barry weer samen, zo blijkt uit een reeks openhartige twitterberichten van de zangeres.

"Raad eens wie de voorbije nacht wilde seks had met haar echtgenoot? Rot op als het je niet aanstaat, ik ben gelukkig. Ik hou van mijn vent en hij houdt van mij. God is goed. Mijn man is een grote behaarde holbewoner die me met zijn knuppel is komen opeisen en nu ben ik in grottenland. Morgen gaan we naar Los Angeles, hoera!".

Sinéad en Barry beseffen nu dat ze wat hard van stapel zijn gelopen en nemen zich voor het rustig aan te doen. "We hebben besloten vrienden ze zijn en getrouwd te blijven. We hebben het wat overhaast aangepakt. We gaan vrienden worden en onwezenlijk gelukkig worden, en over een jaar of zo gaan we samenwonen".

Sinéad was al drie keer eerder getrouwd, ze heeft vier kinderen.

05.01.2012 12:32:35
Bron: hln