Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Spanjaard gearresteerd voor lekken nummer Madonna

Een 31-jarige Spanjaard is in Zaragoza aangehouden, aangeklaagd en opnieuw vrijgelaten.
Een 31-jarige Spanjaard is in Zaragoza aangehouden, aangeklaagd en opnieuw vrijgelaten. De man wordt ervan beschuldigd het nummer 'Gimme All Your Love' in november te hebben gelekt op het internet. Madonna was daarmee allerminst opgezet en ze riep samen met haar manager Guy Oseary haar fans op mee te helpen de onverlaat op te sporen.
Het waren echter de advocaten die Madonna op de zaak had gezet die erin slaagden de oorsprong van het lek in Spanje te lokaliseren. Tijdens een huiszoeking bij de verdachte vond de politie naar verluidt opnames van het bewuste nummer. Hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

Madonna werkt momenteel aan haar twaalfde studioalbum. Aangenomen wordt dat dj Martin Solveig de producer van 'Gimme All Your Love' is. Ook William Orbit werkt opnieuw samen met Madonna, hij producete al nummers op haar 'Ray of Light'-album uit 1998 en 'Music' uit 2000. Verwacht wordt dat Madonna haar nieuwe single zal voorstellen tijdens de rust van de Superbowl in februari.

23.12.2011 22:19:09
Bron: hln