Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Kylie Minogue wil kinderen

Kylie Minogue bereidt zich langzaam maar zeker voor op de grootste ontgoocheling in haar leven: geen kinderen kunnen krijgen. De Australische zangeres geeft toe dat ze dolgraag een gezin wil starten, maar ze beseft dat ze misschien ...
Kylie Minogue bereidt zich langzaam maar zeker voor op de grootste ontgoocheling in haar leven: geen kinderen kunnen krijgen. De Australische zangeres geeft toe dat ze dolgraag een gezin wil starten, maar ze beseft dat ze misschien nooit moeder zal kunnen worden.

"Ik ben dol op kinderen", zegt Kylie. "Maar je kan niet zomaar eventjes met je vingers knippen. Als het mij ooit zal overkomen dan zou dat ongelooflijk zijn. Mijn leven zou een heel andere wending nemen en ik zou me ontzettend gelukkig voelen. Als het niet gebeurt, dan gaan mijn drie kleine neefjes zwaar afzijn door alle aandacht die ik hen geef!"

Minogue gaf onlangs toe dat ze een miljoenencontract afsloeg om in de jury van de Britse versie van The Voice te zitten: "Er was een voorstel maar de financiƫle cijfers die je in de media zag opduiken, kloppen niet echt. Ik heb na lang nadenken toch gepast. Het komt er gewoon op neer dat ik volgend jaar andere dingen te doen heb. Ik heb er echt lang over moeten nadenken en getwijfeld of ik het al dan niet kon doen. Het is een grote verplichting maar misschien komt het er ooit nog wel van."

26.11.2011 11:33:26
Bron: hln