Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady Gaga: "Ik plas regelmatig in mijn prullenbak"

Dat Lady Gaga iets of wat apart is, wisten we al langer dan vandaag. Nu heeft de zangeres bekend dat ze regelmatig in haar prullenbak plast.
Dat Lady Gaga iets of wat apart is, wisten we al langer dan vandaag. Nu heeft de zangeres bekend dat ze regelmatig in haar prullenbak plast. "Het is niet evident om in mijn kostuums door heel de gang te wandelen op zoek naar het toilet. Daarom durf ik regelmatig wel eens in mijn prullenbak in mijn kleedkamer te plassen", aldus de zangeres.

"Het zou onlangs een grappige foto geweest zijn. Ik had enkel een grote roze strik aan en hing over mijn prullenbak. De badkamer was in de gang, maar ik was naakt. Ik heb een belangrijke relatie met mijn vuilbak", lachte Gaga. "Ik moet vaak naar het toilet voor ik moet optreden en als ik telkens op zoek moet naar de badkamer, zou ik binnenkort 'Latey' Gaga heten."

Vanavond is de 25-jarige zangeres van plan om haar langste video ooit te onthullen. 'Marry The Night: The Prelude Pathetique' duurt maar liefst 15 minuten.

18.11.2011 10:00:06
Bron: hln