Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady Gaga's kleine monsters pesten soulzangeres Adele online

De fans van Lady Gaga, beter bekend als 'little monsters', treden in de voetsporen van Kelly Osbourne, die een tijdje geleden kwetsend uit de hoek kwam over het overgewicht van Christina Aguilera.
De fans van Lady Gaga, beter bekend als 'little monsters', treden in de voetsporen van Kelly Osbourne, die een tijdje geleden kwetsend uit de hoek kwam over het overgewicht van Christina Aguilera. Ze doen hun monsterlijke naam in ieder geval eer aan met tweets als "Gaga zal geen vleesjurk meer dragen uit schrik dat Adele deze zal opeten". Daarnaast maken ze ook parodiƫrende muziekfilmpjes met lyrics als "I've got the right order, baby, I was born this weight".

Lady Gaga en Adele gaan nek aan nek voor de meest begeerde award uit de muziekindustrie: best verkopende muzikant ter wereld. Aangezien het er naar uit ziet dat de Londense Adele op kop loopt, reageren trouwe Gaga-aanhangers nogal zielig door de zangeres aan te vallen op sociale netwerksites als Twitter.

De 'star power' van Adele is duidelijk een bedreiging voor de 'little monsters' die vrezen dat ze meer awards zal wegkapen dan hun goeroe Lady Gaga en cijfermateriaal ondersteunt deze 'angst'. Adele's album '21' staat na 37 weken nog steeds in de top 5 van de Amerikaanse billboard chart en wereldwijd gingen reeds 10 miljoen exemplaren te deur uit. Gaga's 'Born this way' viel daarentegen na 24 weken al uit de Top 40.

Een woordvoerder van Lady Gaga's label reageert: "Lady Gaga keurt dit lachen met iemands voorkomen niet goed omdat het ingaat tegen alles waar zij voor staat. Het ziet ernaar uit dat een kleine groep fans haar diep teleurstelt." Van Adele's kant wordt elke vorm van commentaar geweigerd.

14.11.2011 15:48:10
Bron: hln