Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé: "Mijn zwangere buik is niet vals"

Beyoncé ontkent met klem dat ze een kunstbuik zou dragen. "Dom en belachelijk", noemt haar woordvoerder de beschuldigingen zelfs.
Beyoncé ontkent met klem dat ze een kunstbuik zou dragen. "Dom en belachelijk", noemt haar woordvoerder de beschuldigingen zelfs.

De bal ging aan het rollen nadat de Amerikaanse zangeres een interview gegeven had op de Australische tv. Rond de 57ste seconde (zie filmpje onderaan; nvdr) was er een opvallend moment, waarbij haar buik bij het zitten een vreemde plooi maakte.

Meer was er niet nodig om een heuse internetdiscussie op gang te brengen. "Dit is het bewijs dat ze de omvang van haar buik overdrijft", stelde de Amerikaanse blog Media Takeout meteen. 'The Washington Post' noemde het voorval bizar en ook ABC News stelde zich vragen. "Is haar buik wel zo groot als ze ons wil doen geloven?"


In de zotste versie klinkt het zelfs dat Beyoncé beroep doet op een draagmoeder en haar zwangerschap dus faket. Bikinifoto's die op zes september genomen werden in Kroatië verwijzen die theorie alvast naar het rijk der fabelen.

Volgens sommige bloggers had Beyoncé op de MTV Video Music Awards in augustus al eens hetzelfde kunstje geflikt. Toen maakte ze haar zwangerschap bekend door tijdens haar optreden ostentatief over haar buik te wrijven.

In modeblad 'Harper's Bazaar' gaf ze nadien meer uitleg bij die werkwijze. "Ik heb er lang over nagedacht hoe ik de buitenwereld op de hoogte zou brengen van mijn zwangerschap. Voor mij was het belangrijk dat ik en niet iemand anders de primeur zou brengen. Ik was heel nerveus die dag, het was de lastigste rode loper uit mijn carrière. Ik besliste om niets te zeggen en trots mijn buikje te tonen. Het publiek kon zo liefdevoller en enthousiaster reageren dan wanneer ik het gewoon zou zeggen."

Beyoncé vertelde ook nog dat ze zo lang gewacht heeft om zich ten volle op haar carrière te kunnen concentreren. "Het was belangrijk dat ik mezelf tijd gunde om uit te groeien tot de vrouw die ik wilde worden. Ik moest eerst mijn imperium, mijn relatie en mijn zelfrespect uitbouwen vooraleer ik moeder kon worden. Nu heeft God ons gezegend met het ultieme."

12.10.2011 15:11:44
Bron: hln