Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Gwyneth Paltrow geeft Beyoncé zwangerschapsadvies

Gwyneth Paltrow was helemaal in de wolken toen ze vernam dat haar boezemvriendin Beyoncé zwanger was.
Gwyneth Paltrow was helemaal in de wolken toen ze vernam dat haar boezemvriendin Beyoncé zwanger was. De actrice overlaadt de 30-jarige zangeres nu met allerhande tips: van voedingssupplementen tot huis-, tuin- en keukenmiddeltjes. Maar is de r&b-diva daar wel blij mee?

"Gwyneth weet al meer dan een maand dat Beyoncé zwanger is en ze heeft haar al een heleboel tips gegeven. Ze raadt haar bijvoorbeeld aan om haar buik elke morgen in te smeren met kokosnootolie, om zwangerschapsstriemen te voorkomen", vertelt een bron aan Closer magazine.

"Ze heeft Beyoncé ook aangeraden om dagelijks een uurtje te mediteren en haar voeten elke dag eventjes in ijswater te steken om de zwelling te verminderen." De actrice zou haar vriendin ook een zakje met energiekristallen gegeven hebben die haar liefde, een goede gezondheid en rust zouden brengen.

Hoewel de r&b-zangeres het advies van Gwyneth op prijs stelt, heeft ze bij sommige tips toch haar bedenkingen: "Ze weet dat Gwyn het allemaal goed bedoelt, maar soms kan haar advies een beetje overweldigend zijn. Ze stuurt haar allerlei kruiden en vitaminen op, maar Beyoncé wil alles op haar eigen manier doen en wil niet dat anderen haar voortdurend de les spellen."

15.09.2011 10:29:05
Bron: hln