Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Mariah Carey transformeert tweeling tot mini-diva's

De appel valt niet ver van de boom, en dat heeft Mariah Carey zelf in de hand gewerkt. De tweeling van de zangeres is amper drie maanden oud, maar beschikt nu al over een indrukwekkende schoenencollectie.n
De appel valt niet ver van de boom, en dat heeft Mariah Carey zelf in de hand gewerkt. De tweeling van de zangeres is amper drie maanden oud, maar beschikt nu al over een indrukwekkende schoenencollectie.

"Ik denk dat Monroe en Moroccan ongeveer 50 paar schoenen hebben, en ze kunnen nog niet eens lopen!", vertelt een vriend van het koppel.

"Mariah kan geen enkele schoenwinkel binnenstappen zonder een dozijn schoenen te kopen, maar ook in babyboetieken laat ze zich helemaal gaan. Ze kan gewoon niet weerstaan aan die kleine babyschoentjes."

De tweeling wordt niet alleen overladen met schoenen, maar Mariah gaf op drie maanden tijd duizenden dollars uit aan juwelen voor haar zoon en dochter.

"Ze kocht diamanten oorringen voor haar dochter, en ze wil Moroccans oren zo snel mogelijk laten piercen. Daarnaast kocht ze een heleboel diamanten die ze in een kluis stopte, die ze haar kinderen op latere leeftijd cadeau wil doen."

25.08.2011 18:39:17
Bron: HLN