Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé shopt tegen de sterren op: 10.000 euro in 90 minuten

De Amerikaanse zangeres liet zich gisteren gedurende anderhalf uur gaan in de Londense winkelstraat Oxford Street. Ze spendeerde een slordige 5700 euro.
De Amerikaanse zangeres liet zich gisteren gedurende anderhalf uur gaan in de Londense winkelstraat Oxford Street. Ze spendeerde een slordige 5700 euro bij Topshop, terwijl ze daar verderop bij de Britse keten Selfridges nog eens 4500 euro bovenop deed.
"Het was net een winkelscène uit de film 'Pretty woman'", vertelde een omstaander aan de Britse krant The Sun. "Iedereen was verbouwereerd door de snelheid waarmee ze kledij uit de rekken pikte. En bij de schoenenafdeling werd ze al helemaal gek".

Vorige maand kocht Beyoncé nog 25 paar designerschoenen als geschenk voor de 25e verjaardag van haar zus Solange. De vrijgevigheid van de zangeres tegenover haar vrienden en familie is ondertussen berucht.

Haar echtgenoot, rapper Jay-Z, deed ze vorig jaar nog een snelle auto van anderhalf miljoen euro cadeau voor zijn 41e verjaardag. Benieuwd wat voor moois de rapper voor zijn 45e verjaardag zal mogen verwachten ...

13.07.2011 15:03:27
Bron: hln