Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé: "Moeder sloeg me en daar ben ik blij om"

Beyoncé Knowles heeft geen huizenhoog ego ontwikkeld, en dat heeft ze te danken aan haar moeder.
Beyoncé Knowles heeft geen huizenhoog ego ontwikkeld, en dat heeft ze te danken aan haar moeder. Die gaf haar ooit een fikse pandoering en dat ervaart de zangeres nu als een schitterende les.

Beyoncé was vijftien toen ze roem verwierf met Destiny's Child. Ze raakte helemaal in de ban van haar carrière, maar haar moeder Tina liet haar al snel voelen dat ze zich niet als een diva mocht gedragen.

"We hadden onze eerste single op de radio, en mijn moeder en ik stonden in een platenwinkel. Ze zei iets tegen me, maar ik begon te zingen omdat ik niet wilde horen wat ze zei. Ons nummer speelde op de radio ik en was zo blij. De kerels keken me aan en zeiden 'Oh, dat is Beyoncé', ik vond mezelf een hele ster. Maar mijn moeder gaf me een pak slaag in die winkel en stuurde me naar de auto. 'Het kan me niet schelen wat er op de radio speelt, en of het jullie nummer is, je blijft mijn dochter en je moet me respecteren'. Dat zal ik nooit vergeten, dat was een schitterende les", verklaarde Beyoncé bij Piers Morgan op CNN.

"Mijn moeder corrigeerde me voortdurend. Ze leerde me dat het niet uitmaakt of je een onderhoudsman of de president bent, iedereen is gelijk. Zo zorgde ervoor dat ik mijn bescheidenheid kon bewaren. Mijn moeder is ook altijd eerlijk met me".

29.06.2011 09:28:03
Bron: hln