Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady Gaga: "Ik was bankroet tijdens Monster Ball tournee"

Ze mag dan de meest invloedrijke beroemdheid zijn en wereldwijd miljoenen albums verkopen, Lady Gaga heeft ook een enorm gat in haar hand en stond vorig jaar zelfs miljoenen in het rood.
Ze mag dan de meest invloedrijke beroemdheid zijn en wereldwijd miljoenen albums verkopen, Lady Gaga heeft ook een enorm gat in haar hand en stond vorig jaar zelfs miljoenen in het rood. Dat verklaart ze in een interview in de Financial Times.

De tweehonderd optredens tijdens de 'Monster Ball'-tournee brachten haar 125 miljoen dollar op, maar na het eerste luik van de tournee bleek dat ze er meer aan had uitgegeven dan ze eraan verdiende.

"Ik was bankroet en ik wist het zelf niet. Ik belde rond en vroeg iedereen: 'Waarom zegt iedereen dat ik geen geld heb? Dat is belachelijk, ik heb vijf nummer één singles'. En ze antwoordden: 'Wel, je staat drie miljoen dollar in het rood'.

Die ervaring heeft Gaga evenwel niet zuiniger gemaakt. Onlangs stuurde ze haar medewerkers op pad om memorabilia van de Britse koninklijke familie te kopen. Daar wil ze haar huis mee decoreren. Ze kocht ook een nieuwe hartklep voor haar vader en een Rolls Royce voor de huwelijksverjaardag van haar ouders.

01.06.2011 08:32:53
Bron: hln