Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Elton John op shortlist 'Vader van het Jaar'

Elton John en zijn partner David Furnish zijn in de running voor de titel 'Bekende Vader van het Jaar'. John en Furnish kregen op kerstdag vorig jaar een zoontje Zachary via een draagmoeder, ze zijn het eerste homokoppel dat voor de Britse award ...
Elton John en zijn partner David Furnish zijn in de running voor de titel 'Bekende Vader van het Jaar'. John en Furnish kregen op kerstdag vorig jaar een zoontje Zachary via een draagmoeder, ze zijn het eerste homokoppel dat voor de Britse award genomineerd wordt.

Ook Wayne Rooney en David Beckham haalden de shortlist, net als Take That-zanger Gary Barlow en tv-presentator Jonathan Ross.

De winaar van vorig jaar, Peter Andre, is ook dit jaar genomineerd. De organisatoren willen de bekende vader huldigen "die een sterke indruk maakte door een evenwicht te vinden tussen een hectisch openbaar leven en de taken van het ouderschap".

Elton John benadrukt dat hij de inmiddels vijf maanden oude Zachary een normale jeugd wil schenken. "Ik waardeer mijn eigen kindertijd enorm, en we willen hem zoveel mogelijk hetzelfde bieden. Een stevige, ouderwetse kindertijd, zeg maar. Dat zal niet makkelijk zijn gezien het leven dat we leiden, maar we willen hem een normale jeugd schenken, zodat hij weet wat de waarden in het leven zijn. We gaan hem dus niet verwennen, maar hem een plezante, zorgeloze kindertijd bieden vol onschuld, vrijheid, liefde en stabiliteit".

28.05.2011 07:43:35
Bron: hln