Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Mariah Carey krijgt kinderbescherming aan de deur

Nick Cannon is verrast met een wel erg vreemd bezoekje. Slechts een paar dagen na de geboorte van zijn tweeling stond de kinderbescherming aan de deur.
Nick Cannon is verrast met een wel erg vreemd bezoekje. Slechts een paar dagen na de geboorte van zijn tweeling stond de kinderbescherming aan de deur. Op dat moment lag Mariah Carey nog in het ziekenhuis. Ze hadden een klacht gekregen van een bezorgde ouder die beweerde dat de zangeres verdovende middelen gebruikt, terwijl ze de kinderen borstvoeding geeft.

"Eerst dacht ik dat het om een grap ging. Dat het paparazzi waren die een eerste glimp van onze kinderen wilden opvangen. Ik heb hun identiteitsbewijzen gevraagd en heb alles via onze advocaat laten natrekken, maar het waren wel degelijk inspecteurs van de kinderbescherming", vertelt Nick.

Uiteindelijk bleek het om een stom misverstand te gaan. Een vroedvrouw had Mariah de tip gegeven om af en toe een Guinness-biertje te drinken, dat zou de borstvoeding verbeteren. Na de controle bood de kinderbescherming haar oprechte excuses aan.

17.05.2011 12:22:14
Bron: hln