Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady Gaga dumpt vriend

Lady Gaga heeft een punt gezet achter haar relatie met Luc Carl. Dat maakte de popsensatie zelf bekend tijdens 'The Graham Norton Show': "Ik heb geen vriendje en ik ben de laatste tijd ook niet meer op date geweest" luidt het.
Lady Gaga heeft een punt gezet achter haar relatie met Luc Carl. Dat maakte de popsensatie zelf bekend tijdens 'The Graham Norton Show': "Ik heb geen vriendje en ik ben de laatste tijd ook niet meer op date geweest" luidt het. Daarmee heeft de zangeres nu dus een einde gemaakt aan haar knipperlichtrelatie met Luc, een bekende drummer uit de heavy metal scene.

Vorig jaar vertelde Gaga nog aan Rolling Stone dat ze in de zevende hemel was met Luc: "Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden. Deze relatie heeft van mij een totaal ander mens gemaakt." Daarnaast verklapte de controversiële superster ooit dat ze nooit eerder van seks had genoten totdat Luc haar pad kruiste.

Gaga en de 30-jarige drummer vormden sinds 2005 een koppel. Hun relatie vertoonde de eerste barsten toen de zangeres in 2009 de ene hit na de andere scoorde. Het duo gooide kort daarna de handdoek in de ring, maar gaf hun relatie in 2010 uiteindelijk een tweede kans.


Het ziet ernaar uit dat Luc zijn excentrieke vriendin nog niet vergeten is. Hij zette gisteren een link van het nummer 'Still the Same' van Bob Seger op Gaga's Twitterpagina, waarbij hij "I miss you" schreef.
Ondertussen heeft de diva haar handen meer dan vol met de voorbereidingen van haar nieuwe album dat op 23 mei uitkomt.

Eerder deze maand kwam ze met haar nieuwste hit 'The Edge of Glory' op de proppen, amper een week nadat ze het geflopte 'Judas' uitbracht, de eerste mislukking in haar carrière.

15.05.2011 21:34:53
Bron: hln