Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Mariah Carey & Nick Cannon onthullen babynamen

Mariah Carey en Nick Cannon hebben de namen van hun pasgeboren tweeling dan eindelijk bekend gemaakt: de kersverse ouders kozen voor Monroe en Moroccan Scott.
Mariah Carey en Nick Cannon hebben de namen van hun pasgeboren tweeling dan eindelijk bekend gemaakt: de kersverse ouders kozen voor Monroe en Moroccan Scott. De zangeres beviel vorige zaterdag van een tweeling, een jongen en een meisje.

Gisteren lichtte het koppel via Twitter nog een tipje van de sluier door de eerste letter van hun namen te verklappen, maar verder hielden ze de lippen echter stijf op elkaar.

Volgens de woordvoerder van Mariah werd Monroe genoemd naar de gelijknamige actrice Marilyn Monroe, één van Careys grootste inspiratiebronnen.

Broertje Moroccan deelt dezelfde tweede naam, Scott, en dat zou eveneens de meisjesnaam van zijn grootmoeder zijn. Moroccan werd vernoemd naar de 'belangrijkste' kamer van Careys appartement: de Moroccan Room. Een verwijzing met heel wat emotionele betekenis, want hier vroeg Nick de zangeres drie jaar geleden ten huwelijk.

05.05.2011 14:56:44
Bron: hln