Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Beyoncé: "Lady Gaga is een vulgaire egoïst"

Beyoncé's nieuwste uitlatingen over Lady Gaga zorgen voor veel trammelant in het showbizzwereldje.
Beyoncé's nieuwste uitlatingen over Lady Gaga zorgen voor veel trammelant in het showbizzwereldje. De R&B-zangeres verklaarde onlangs de oorlog door haar poprivale een 'vulgaire egoïst' te noemen.

Nochtans was er vorig jaar (ten tijde van hun nummer 1-hit 'Telephone') nog geen vuiltje aan de lucht. Maar dat is nu wel helemaal anders, want volgens de National Enquirer lust Beyoncé haar rivale rauw.

Beyoncé noemde miss Gaga een ordinaire egoïst. Volgens een bron uit het Gaga-kamp vindt de 'Born This Way'-zangeres haar nieuwe vijand een schoolvoorbeeld van een 'jaloerse hater'.

Het botert al een tijdje niet meer tussen Beyoncé en Gaga, maar na de Grammy Awards in februari was het hek helemaal van de dam. De immer extravagante popartieste won die avond 3 Grammy's, maar viel nog harder op door Gaga-gewijs haar intrede te doen in...een ei. Het lijkt wel alsof ze er keer op keer in slaagt om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

"Beyoncé vond Gaga's verschijning 'over the top' en ontzettend egoïstisch." zegt de bron aan de National Enquirer. "Op de rode loper trok Lady Gaga alle aandacht naar zich toe waardoor niemand nog oog had voor de andere artiesten."

De insider zegt dat Lady Gaga door Beyoncé's uitspraken helemaal van haar melk was: "Gaga is het ondertussen gewoon dat mensen haar constant bekritiseren. Dat is de keerzijde van de medaille. Maar dit had ze nooit verwacht van Beyoncé. Ze zag haar niet enkel als een vriendin maar ook als steun en toeverlaat. Gaga is van plan om haar erover aan te spreken en eist verontschuldigingen."

"Beyoncé vindt dat artiesten succes verdienen door hun talent en niet door er gekke kledijkeuzes op na te houden. Ze wil met haar uitspraken Lady Gaga terug met beide voetjes op de grond zetten." besluit de bron.

15.03.2011 10:09:56
Bron: hln