Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady Gaga achtervolgt ons tot in de bioscoop

Aan Lady Gaga ontsnappen is onmogelijk voor wie kranten leest, surft op het internet, tv kijkt en/of radio luistert. De zangeres is overal en staat altijd in de belangstelling. De enige plek die ze nog niet heeft veroverd, is de cinema. Maar als het ...
Aan Lady Gaga ontsnappen is onmogelijk voor wie kranten leest, surft op het internet, tv kijkt en/of radio luistert. De zangeres is overal en staat altijd in de belangstelling. De enige plek die ze nog niet heeft veroverd, is de cinema. Maar als het aan de excentrieke zangeres ligt, komt daar verandering in. Het enige geluk? De overstap naar de filmindustrie is gepland voor een onbepaald moment in de toekomst.

"Op een bepaald moment zal ik zeker de overstap maken naar de filmwereld. Ik ben daar eigenlijk zowat voor gemaakt", zegt ze in een radio-interview.

Ervaring heeft ze nochtans bijna niet: ze verschijnt alleen op het scherm door haar videoclips en opgemerkte verschijningen op de rode loper. De videoclip bij haar single 'Telephone' komt wel in aanmerking als filmervaring: het was een kortfilm van ongeveer 9 minuten.

Een overstap naar het grote, witte scherm ligt voor de hand, maar voor de Gaga-vermoeiden onder ons (en hun aantal groeit) zou het net de druppel tot overdosis kunnen zijn. Maar daar laat Gaga zich natuurlijk niet door tegenhouden.

Naast zangeres, is Gaga ook een voorbeeld van de meest geoliede én succesvolle marketingmachine in de wereld. Dat legt haar geen windeieren: ze heeft net een miljoenencontract afgesloten met Giorgio Armani, een van 's werelds meest gerespecteerde mode-ontwerpers. Als ze een single uitbrengt, is die binnen de paar uur de beste verkopende; als ze een tournee plant, is het al uitverkocht voor je de concerten kan aankondigen.

Gevraagd naar wie haar zou mogen spelen, antwoordde Lady G. 'Rosario Dawson, ik ben altijd een grote fan van haar geweest. Of doe maar Marisa Tomei, ik ben een geweldigde fan van haar. Al mijn vrienden noemen me Marisa als ik boos word, omdat ik erg New Yorks ga praten en smakkend op kauwgom begin te kauwen."

19.02.2011 16:10:07
Bron: