Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady Gaga onthult hoe mannen haar in bed noemen

Nu haar drie jaar durende tour erop zit, kan Lady Gaga niet wachten terug huiswaarts te keren richting New York, waar ze nog steeds erg close is met haar ouders.
Nu haar drie jaar durende tour erop zit, kan Lady Gaga niet wachten terug huiswaarts te keren richting New York, waar ze nog steeds erg close is met haar ouders. Die noemen de controversiële zangeres nog altijd Stefani, zoals Lady Gaga ook wil dat haar minnaars dat doen.
Lady Gaga mag dan vooral bekend staan omwille van haar meer dan aparte verschijningen op het podium, haar vloeken en halfnaakte optredens, in een interview met Vogue Magazine beschrijft ze haar intense relatie met haar ouders: Joe en Cynthia Germanotta, die in de Upper West Side in New York City wonen. Voor haar vader een hartaanval kreeg, was hij erg begaan met haar carrière die begon in de pianobars van de 'Big Apple'. Zelfs wanneer ze op tour is, heeft Gaga haast dagelijks contact met hen.

"Ik ben geobsedeerd door zijn gezondheid, "zegt Lady Gaga over haar vader. "Ik bel hem dagelijks. Op dat vlak ben ik erg Italiaans. Ik vraag mijn moeder dan of hij die dag gerookt heeft. Ze zijn beide vijftigers en wonen nog steeds in hetzelfde appartement in de Upper West Side. Niets is veranderd nu ik een ster ben geworden. Ik ben een echt familiemeisje. Op het vlak van liefde en trouw, ben ik erg traditioneel. Voor zo'n eccentriek personage als ik ben ik eigenlijk maar heel gewoontjes." Samen met haar ouders heeft de zangeres ook geïnvesteerd in een Italiaans restaurant in New York, Vince & Eddie's genaamd.

Zondag zendt CBS ook een interview met haar uit, waarin de Grammy Award-winnares tegen Anderson Cooper zegt hoe haar ouders haar nog steeds Stefani noemen. En dat kunnen ook haar minnaars maar beter doen. "Als ze me in bed Lady Gaga zouden noemen, zou ik het besterven", zegt ze. Zondag luistert de zangeres de Grammy Awards op met een optreden waarin ze ongetwijfeld haar nieuwe single 'Born This Way', die vrijdag uitkomt, voorstelt.

12.02.2011 16:17:48
Bron: hln