Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Elton Johns zoon "vloog eruit als een raket" bij geboorte

Lap, het arme kind is nog geen maand oud of het heeft al een bijnaam: Rocket Man. Met dank aan papa nummer één, Elton John, die zonodig aan het magazine OK! moest verklaren dat het kind er bij de geboorte "uitvloog als een raket".
Lap, het arme kind is nog geen maand oud of het heeft al een bijnaam: Rocket Man. Met dank aan papa nummer één, Elton John, die zonodig aan het magazine OK! moest verklaren dat het kind er bij de geboorte "uitvloog als een raket". Merci, pa.

Zachary werd op kerstdag vorig jaar geboren bij een draagmoeder. Elton John en zijn partner David Furnish haastten zich naar de materniteit om er getuige te zijn van de "dramatische" geboorte van Rocket Man.

"Plots, om kwart over twee 's nachts, werden we wakker gebeld. 'Snel, de baby komt eraan', zeiden ze. We reden snel naar de kliniek en stonden achter het bed tijdens de bevalling. Toen kwam het hoofdje eruit en David zei 'oh mijn god, daar is het hoofd'. Toen schoot hij eruit als een raket, zo hard dat de vroedvrouw hem moest opvangen. Het was zo dramatisch en opwindend, we hadden de tijd zelfs niet om emotioneel te worden", aldus Elton.

In het interview beklemtoont Elton voorts dat ze hun zoon niet willen verwennen, tenzij met liefde en zorgen en wijsheid. Af en toe eens zwijgen, hoort daar blijkbaar niet bij.

19.01.2011 09:30:00
Bron: hln