Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady GaGa meent dat boze geest Ryan haar achtervolgt

Lady GaGa is ervan overtuigd dat ze overal gevolgd wordt door een boze geest, en de permanente aanwezigheid van die Ryan maakt haar doodsbenauwd.
Lady GaGa is ervan overtuigd dat ze overal gevolgd wordt door een boze geest, en de permanente aanwezigheid van die Ryan maakt haar doodsbenauwd.

Een lid van haar tourcrew onthult in de Britse krant Daily Star: "Ze loopt al maanden te vertellen dat een mannelijke geest, een zekere Ryan, haar overal ter wereld op de hielen zit. Ze is bang van die geest, en hij laat haar maar niet met rust. Niet dat hij haar geweld aandoet, maar zijn aanwezigheid stoort haar. Ze is heel spiritueel maar dit is een stap te ver, zelfs voor haar".

Er is maar heel weinig bekend over Ryan-het-spook, maar tijdens een seance in Ierland poogde GaGa het voorbije weekend contact te leggen met hem. "Ze contacteerde een medium en liet een séance organiseren opdat ze met hem zou kunnen communiceren en hem vragen haar met rust te laten. Ze verzamelde al haar vrienden om de seance bij te wonen. Of ze erin is geslaagd contact te leggen? Ik betwijfel het".

Eerder raakte bekend dat de 24-jarige zangeres duizenden dollars had uitgegeven aan spokenverjagers en een klein fortuin aan een toestel om geesten op te sporen. "Ze gelooft in paranormale activiteit en wil geen risico's nemen als ze op tournee is. Het is voor haar van groot belang dat de geesten haar goedgezind zijn".

03.11.2010 15:25:48
Bron: hln