Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Topfavoriete Lady Gaga rijft acht MTV Awards binnen

Lady Gaga won onder meer de trofee voor beste popvideo, beste vrouwelijke video, beste regie en beste dancevideo.
Lady Gaga won onder meer de trofee voor beste popvideo, beste vrouwelijke video, beste regie en beste dancevideo. De 'Telephone'-clip met Beyoncé won de prijs voor beste samenwerking. De belangrijkste prijs, die van video van het jaar, haalde ze af in het kleed van vlees waarvan de foto's ondertussen al heel de wereld rondgingen.

Met een opvallende entrée toonde de ster dat ze zelf ook wist dat het haar avondje zou worden: haar jurk en haar kapsel (een primeurcombinatie van een witte pruik en een hanenkam van veren) zorgde ervoor dat ze de hoofden deed draaien nog voor ze één prijs had gewonnen.

Ze had niet alleen veel werk met alle bedankingen na het afhalen van elke trofee. De vele kledingwissels, met zoals gebruikelijk extravagante outfits, hielden haar ook een tijdje zoet. De ongewone schoenen die Lady Gaga droeg, zorgden ervoor dat de weg naar het podium telkens weer een avontuur was.

Andere winnaars waren Eminem (beste hip hop video en beste mannelijke video) en de Canadees Justin Bieber (beste nieuwkomer).
Eminem opende het drie uur durende spektakel. Andere performers waren onder meer Kanye West, Linkin Park, Mary J. Blige, Drake, Usher, Paramore, Justin Bieber, B.o.B, Florence and the Machine en Taylor Swift.

13.09.2010 14:21:33
Bron: hln