Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady Gaga geeft jarige Beyoncé diamanten zweepje

Lady Gaga barst van de originaliteit, ook wat verjaardagsgeschenken betreft: Beyoncé kreeg van haar een diamanten zweepje van duizenden dollars en een bijhorend lingeriesetje.
Lady Gaga barst van de originaliteit, ook wat verjaardagsgeschenken betreft: Beyoncé kreeg van haar een diamanten zweepje van duizenden dollars en een bijhorend lingeriesetje. Als toemaatje zong ze ook nog eens "Happy birthday" voor haar collega.

"Gaga wilde haar iets speciaals geven", aldus een bron. "De leren zweep bestond uit honderden diamantjes. Beyoncé kon een kreet van opwinding niet onderdrukken."

De 'Poker Face'-ster overhandigde de pikante cadeaus tijdens het optreden van Jay-Z in Detroit vorige week. Ook de rapper wist zijn vrouw aardig te verrassen. "De kleedkamer was versierd met ballonnen en spandoeken, en ook champagne was overvloedig aanwezig", weet de bron.

Lady Gaga vond haar inspiratie allicht in de videoclip van 'Telephone', waarin ook Beyoncé meespeelde. Allebei waren ze toen uitgedost in leren outfits. De ene koos voor metalen kettingen, de andere voor een strakke zwarte jumpsuit.

07.09.2010 19:22:59
Bron: hln