Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady GaGa in kliniek wegens ondervoeding

Door haar extreme diëten is Lady GaGa in 2009 zes keer in het ziekenhuis beland.
Door haar extreme diëten is Lady GaGa in 2009 zes keer in het ziekenhuis beland. Haar voormalige tourmanager, David Ciemny, onthult dat de ster zich volpropt met junkfood en zoetigheden om daarna wekenlang niets te eten. Allemaal om toch maar in die ene outfit te passen. De man herinnert zich dat ze zo eens negen kilo verloor.

"Als ik zeg dat ze ziek was, bedoel ik fysiek en mentaal ziek", zo verklaart Ciemny in het boek 'Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga' van Maureen Callahan. "Er werd enorme druk op haar uitgeoefend om te vermageren".

Ciemny's vrouw Angela beweert in het boek dat GaGa tijdens haar tournees bij haar in bed kroop om geknuffeld te worden vlak voor haar optredens. "Dan zei ik 'GaGa, ik heb een man die op me wacht. Ik ben in de kamer hiernaast'. Even later stuurde ze me dan een sms: 'Ik mis je, Ange, kom terug'. Dat deed ik dan. Elke ochtend deden we samen onze make-up en 's avonds maakten we ons samen klaar om naar bed te gaan".

In januari van dit jaar moest GaGa vier shows in de VS annuleren omdat ze last had van een onregelmatige hartslag, veroorzaakt door uitputting. In maart stortte ze in in Nieuw-Zeeland en recent testte ze positief op lupus, een weefselziekte waar haar tante aan overleed.

04.09.2010 11:21:14
Bron: hln