Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Madonna's bedienden bouwen luidruchtig feestje in haar villa

De Amerikaanse popzangeres Madonna heeft van de lokale autoriteiten in Londen een waarschuwing gekregen voor nachtlawaai.
De Amerikaanse popzangeres Madonna heeft van de lokale autoriteiten in Londen een waarschuwing gekregen voor nachtlawaai. Enkele werknemers van de queen of pop hadden van haar afwezigheid misbruik gemaakt om een luidruchtig feestje te bouwen in haar residentie in Londen. Dat bevestigde een officiële bron aan het Franse nieuwsagentschap AFP.

Het feestje hield op 27 juni tal van buren van Madonna wakker in de wijk Marylebone, in het centrum van Londen. De misnoegde buren trommelden de politie op. Madonna zelf kreeg een waarschuwing in haar bus, met de boodschap dat ze een boete tot 5.850 euro riskeert als dergelijke feestjes opnieuw worden georganiseerd.

De zangeres was niet in Groot-Brittannië op het moment van de feestelijkheden in haar woning. Ze brengt er steeds minder tijd door sinds ze in 2008 scheidde van haar Britse echtgenoot Guy Ritchie. De twee waren zeven jaar getrouwd.

20.07.2010 22:31:07
Bron: hln