Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

'Neighbours' wil Kylie Minogue terug voor aflevering 6.000

Volgens acteur Alan Fletcher, Dr. Karl Kennedy in de serie, zijn er gesprekken gaande tussen Minogue en de 'Neigbours'-bonzen aan de gang nadat Kylie zich in de media had laten ontvallen dat ze het 'leuk' zou vinden om terug te keren.
Volgens acteur Alan Fletcher, Dr. Karl Kennedy in de serie, zijn er gesprekken gaande tussen Minogue en de 'Neigbours'-bonzen aan de gang nadat Kylie zich in de media had laten ontvallen dat ze het 'leuk' zou vinden om terug te keren. Daarbij denkt men aan een gastrolletje in aflevering 6.000, die in een speciaal feestkleedje zal worden gestopt.

De Australische zangeres speelde lange tijd Charlene Mitchell in de immens populaire tv-serie, maar hield haar rol 22 jaar geleden voor bekeken. Nu voert ze de lijst aan van voormalige castleden die een cameo moeten krijgen in de 6.000ste episode, die in oktober op antenne gaat.

"Personages uit vroegere aflevering zullen daar zeker in terugkomen", maakt Fletcher zich sterk. "Al zal Kylie een pruik moeten dragen als ze haar bos krullen uit de jaren '80 terug wil."

Minogue, nu 42, speelde Charlene van 1986 tot 1988. Het huwelijk van haar personage met Scott Robinson (gespeeld door Jason Donovan) kluisterde in het Verenigd Koninkrijk alleen al 20 miljoen kijkers aan de televisie.

02.06.2010 10:26:49
Bron: hln