Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Kylie Minogues geheim om eeuwig jong te blijven

De 42-jarige popster zegt geen botox te gebruiken, het enige geheim van haar jeugdige uiterlijk is een crème van ongeveer 5 euro, aldus de zangeres zelf.
De 42-jarige popster zegt geen botox te gebruiken, het enige geheim van haar jeugdige uiterlijk is een crème van ongeveer 5 euro, aldus de zangeres zelf. Experts zeggen echter dat de sporen van cosmetische ingrepen duidelijk merkbaar zijn bij de ster.

Sinds Kylie Minogue toegaf dat ze Pond's Cold Cream gebruikt, steeg de verkoop ervan met 120 procent. Vroeger gebruikte de celeb naar eigen zeggen wel botox, maar dat heeft ze nu voorgoed afgezworen voor de goedkope crème die al meer dan 100 jaar verkocht wordt. Ook zou ze nog nooit naar de plastische chirurg zijn geweest. "Mensen willen achter mijn oren naar littekens zoeken, maar ze zullen weinig vinden, ik wil niet onder het mes gaan, je bent jezelf niet meer als je dat doet. Ik heb mijn leeftijd aanvaard, ik ben gezond, ben verliefd en gelukkig. Ik heb rimpels net als alle vrouwen."

De crème is gebaseerd op een reiniger waarmee Griekse vrouwen al 2000 jaar geleden hun gezicht wasten, het is een emulsie van water en bepaalde vetten. "Dit heeft echt mijn huid veranderd, mijn moeder gebruikt het ook en het werkt echt." Sinds de uitspraken van Kylie loopt het storm voor de Pond's Cold Cream. "Het is echt gek, winkels plaatsen massaal meer bestellingen en we hebben de productie aanzienlijk verhoogd", aldus een woordvoerder van de fabrikant.

27.05.2010 10:36:30
Bron: hln