Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Elton John: "Jezus was homo"

De 62-jarige Elton John liet zich helemaal gaan in het interview met een Amerikaans magazine.
De 62-jarige Elton John liet zich helemaal gaan in het interview met een Amerikaans magazine. "Ik denk dat Jezus een sympathieke, zeer intelligente homo was, die de menselijke problemen zeer goed begreep. Hij wilde ons laten beminnen en laten vergeven. Ik snap niet wat mensen zo wreed maakt. Probeer maar eens een lesbische vrouw te zijn in het Midden Oosten. Dan ben je virtueel dood."

Dan beschrijft de Britse zanger hoe hij en David Furnish (47) een koppel werden. "Ik voelde me meteen aangetrokken tot David. Hij was heel mooi gekleed en zeer verlegen. De volgende avond gingen we al samen uit eten en daarna werden we al heel snel verliefd op elkaar."

"Ik kies altijd jongere minnaars. Ik laat hen de wereld zien en wil hen zo veel mogelijk dingen leren. De ene na de andere van mijn minnaars kreeg een horloge van Cartier, kleren van Versace en een flashy auto. Geen enkele had een job, ze hingen allemaal van mij af. Na zes maanden waren ze het beu en haatten mijn lef omdat ik hun leven en hun eigenwaarde had afgepakt. Dat was nochtans niet mijn bedoeling."

19.02.2010 10:26:46
Bron: hln