Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Liam Gallagher lijkt reünie Oasis te bevestigen: Het gaat gebeuren

Twitter staat in rep en roer nadat voormalig Oasis-frontman Liam Gallagher lijkt te bevestigen dat er een reünie van de band komt. Toen een jonge fan op Twitter smeekte om een terugkeer van de muziekgroep, was de 48-jarige zanger duidelijk: "Het gaat gebeuren." Maar of de comeback er ook echt komt, hangt natuurlijk af van broer Noel (53). Die heeft namelijk nog niet gereageerd op het nieuws.
Met zijn opmerking lijkt Liam Gallagher alvast wel de geruchten op sociale media over een terugkeer te bevestigen. Wanneer de bandleden precies weer bij elkaar zouden komen, is niet duidelijk. Fans reageerden blij en vol ongeloof op de tweet van Gallagher. Sommigen gaven zelfs aan “te huilen van geluk”.

Oasis viel in 2009 uit elkaar toen Liam Gallagher ruzie kreeg met zijn broer Noel, die gitarist was in de band. De twee lijken hun onenigheden inmiddels bijgelegd te hebben. Kort geleden schreef Liam namelijk aan zijn broer dat hij "van hem houdt en dat dit hun jaar wordt". Maar of dat betekent of de groep ook echt weer bijeenkomt, is verre van duidelijk. Noel heeft namelijk nog niet bevestigd of Oasis effectief weer een doorstart maakt.

18.02.2021 11:41:16
Bron: